90 (212) 210 10 10

Sıkça Sorulan Sorular (S.S.S.)

Sıkça Sorulan Sorular (S.S.S.)

Öğrencilerimize tanımlanan "std.nisantasi.edu.tr" uzantılı mailin şifresi obis şifreleri ile aynıdır. Obis şifre sıfırlama işlemleri için "oidb_nu@nisantasi.edu.tr" adresine e-posta gönderebilirler.

Üniversitemizin tanımlamış olduğu "nisantasi.edu.tr" uzantılı mail hesabınızın şifresini sıfırlamak için NISHID kullanım kılavuzumuzu inceleyebilirsiniz.

Bu sorun için EBYS kullanıcı kılavuzunda "EBYS'nin Güvenilen Sitelere Eklenmesi" başlığı altındaki işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Bu sorun için EBYS kullanıcı kılavuzunda "Paraf Şifresinin Alınması" başlığı altındaki işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Öğrenci bilgi sistemine nasıl giriş yapılacağı web sitemizde detaylı olarak açıklanmıştır. Buraya tıklayarak sayfayı görüntüleyebilirsiniz. Şifre sıfırlama işlemleri için "oidb_nu@nisantasi.edu.tr" adresine e-posta gönderebilirsiniz.

"nisantasi.edu.tr" uzantılı e-posta hesabınızla giriş sorunlarınız için gerekli bilgiler web sitemizde mevcuttur. Buraya tıklayarak sayfayı görüntüleyebilirsiniz.

Üniversitemizin her noktasında bağlantı kurabileceğiniz kablosuz ağı "NISANTASI_UNIVERSITESI" bulunmaktadır.

Üniversite personelinin yaşayabileceği EBYS, donanım, yazılım, ağ vb. sorunlarının daha hızlı, etkin ve süreç takibi yapılabilir bir şekilde çözülebilmesi için kullanılan sistemdir.

Üniversitemizde bulunan tüm web sitelerinin kontrolü için kullanılan sistemdir. Bu sisteme erişim sadece yetkili personeller tarafından sağlanmaktadır.

Çevrimiçi ve çevrimdışı olmak üzere istediğiniz zaman kullanabileceğiniz Microsoft Office programıdır. Öğrencilik süreniz boyunca üniversitemiz tarafından size açılan e-posta hesaplarınız ile giriş yapıp ücretsiz kullanabilirsiniz.

Üniversitemiz “Autodesk Student Community Programına” üyedir. Autodesk Community tarafından sağlanan yazılımlardan, öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz ücretsiz olarak faydalanabilirler. Yazılımlara ulaşabilmek için üniversitemizin size vermiş olduğu mail adresi ile kayıt olmanız yeterlidir.

Üniversitemiz kütüphanesinde bulunan bilgisayarları belirtilen saatlerde kullanabilirsiniz. Aynı zamanda önceden belirlenmiş bilgisayar laboratuvarlarımızda da çalışmalarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Üniversitemizin size tanımlamış olduğu e-posta hesabı ile üye olup ücretsiz şekilde kullanabilirsiniz.

Apply Nişantaşı